διαφημιση1

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

"Εμείς θα κρατήσουμε όρθια τη χώρα στην Ευρωζώνη, κύριε Αρβανίτη". (είπε η Βόζεμπεργκ)

"Εμείς θα κρατήσουμε όρθια τη χώρα στην Ευρωζώνη, κύριε Αρβανίτη". (είπε η Βόζεμπεργκ)
-Για κάποιο λόγο, ίσως γιατί τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά, η φράση αυτή της κ. Βόζεμπεργκ, σήμερα το πρωί στο "Κόκκινο", μου καρφώθηκε στο μυαλό.
-"Εμείς, κ. Αρβανίτη"
-"Εμείς λοιπόν κ. Αρβανίτη, σε κάθε κρίσιμη φάση αυτής της χώρας, είμαστε στο πλευρό των ξένων συμφερόντων πρωτίστως. Υποστηρίζουμε ντόπιους μόνο στο βαθμό που συνδέονται ή ελέγχονται από τα ξένα συμφέροντα.
-Εμείς κ. Αρβανίτη, είμαστε το πολιτικό προσωπικό που με πολύ κόπο έχει αναδείξει στη χώρα ο ξένος παράγοντας.
-Εμείς κ. Αρβανίτη ξέρουμε για ποια προβλήματα θα μιλάμε και για ποια όχι.
-Εμείς κ. Αρβανίτη, όταν μιλάμε για προβλήματα που βρίσκονται στον μυστικό κατάλογο "των επιτρεπομένων", ξέρουμε και για ποια λύση του προβλήματος θα μιλάμε.
-Εμείς κ. Αρβανίτη, θα κρατήσουμε τη χώρα όρθια στην Ευρωζώνη, πιθανόν χωρίς του κατοίκους της, αλλά τι σημασία έχει αυτό μπροστά στη μεγάλη εικόνα?
-Εσείς λοιπόν κ. Βόζερπεργκ, μια χαρά τα λέτε. Σας έχουμε ακούσει 100 φορές στο Κόκκινο να τα λέτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
-Εμείς κ. Βόζεμπεργκ, είναι που προσπαθούμε να πούμε στο Κόκκινο, τι συμβαίνει στο Γραμματικό, και δεν μπορούμε. Μέρες τώρα προσπαθεί η κ. Δρακοπούλου, η πρώτη σε προτίμηση, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνα, να μιλήσει με κάποιον στο Κόκκινο, αλλά είναι αδύνατο. Με βάση αυτό, ίσως έχετε δίκιο να πιστεύετε ότι "εσείς θα κρατήσετε όρθια τη χώρα στην Ευρωζώνη" . Μάλλον πρόκειται για εντολή θεού.

Φλώρα Νικολιδάκη
Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου