διαφημιση1

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

"Παλλαϊκό Μέτωπο": συνταγή για μερακλήδες.

Αν το πετύχετε, αξίζει πολλά. Στο τέλος θα πείτε, χαλάλι ο κόπος.

Λοιπόν, θα χρειαστείτε:

- καθαρή πρόθεση
-απόφαση
-γνώση του αντικειμένου
-διάθεση για προσφορά
-προσωπική θυσία

Εκτέλεση:

- Επικοινωνούμε με όλες τις μορφές οργάνωσης του εργαζόμενου λαού, των ανέργων, της νεολαίας, των γυναικών, των συνταξιούχων,των ελευθέρων επαγγελματιών.
-Στην επικοινωνία μας αυτή, δε μας ενδιαφέρει η πολιτική τοποθέτηση όλων αυτών, αλλά η επαφή τους με το πρόβλημα, πχ. καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια που δεν μπορούν να πληρώσουν, ή πληρώνουν με μεγάλη δυσκολία.
-Προτείνουμε σε όλους αυτούς να αναλάβουμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε μια προσωρινή επιτροπή, με σκοπό τη διοργάνωση μιας πανελλαδικής συνάντησης, που θα διατυπώσει θέσεις για το πρόβλημα της ηλεκτρικής ενέργειας.
-Η δημιουργία της επιτροπής μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, (για να κάνουμε τσουρέκια, φουσκώνουμε τη ζύμη, 3 φορές). Εξ'άλλου, όσο θα γίνονται οι διεργασίες για την επιτροπή, τρέχουμε από γειτονιά σε γειτονιά και μιλάμε με ανθρώπους.
-Κάποια στιγμή η επιτροπή αυτή είναι σε θέση να δώσει μια συνέντευξη τύπου, για να ανακοινώσει τη διοργάνωση της πανελλαδικής συνάντησης. Εκεί ανακοινώνεται και η πρόθεση της επιτροπής, να κληθούν να παρευρεθούν τα πολιτικά κόμματα και τα επίσημα συνδικαλιστικά όργανα, όπως και τα όργανα της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.
- Η υπόθεση έχει ξεκινήσει. Το θέμα είναι στα χέρια της βάσης. Στην πανελλαδική συνάντηση, τα κόμματα θα έρθουν οπωσδήποτε. Θα τοποθετηθούν και θα κριθούν. 
Οι αποφάσεις της πανελλαδικής συνάντησης, θα είναι ένα πρόγραμμα δράσης, πραγματικό.

Παλιά συνταγή, δοκιμασμένη, λίγο γυναικεία, γιατί θέλει υπομονή και καθόλου ανταγωνισμό.

Καλή όρεξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου