διαφημιση1

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 10.09.2014

Σήμερα, έχω πολύ καλά νέα. 
Είναι από τις στιγμές, που γίνεται πολύ καθαρό στο μυαλό, πόση αξία έχει η ύπαρξη του Σύριζα, πόση σημασία έχει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, πόση σημασία έχει το αίτημα για την κυβέρνηση της Αριστεράς. Το γράφω αυτό, γιατί πολλές φορές με τον τρόπο που τοποθετούμαι, φαίνεται ότι δεν δίνω σημασία σε αυτά. Λάθος. Δίνω μεγάλη σημασία, πριν από όλα, γιατί πίσω από αυτά τα γεγονότα, υπάρχει ο ίδιος ο λαός.
-Σήμερα λοιπόν, επισκέφθηκα ένα από τα μεγάλα Νοσοκομεία της Περιφέρειας. Βρήκα τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαλογή των νοσοκομειακών αποβλήτων και την ανακύκλωση των απορριμάτων και συζητήσαμε για αρκετή ώρα.
-Αυτά που είπαμε για τα απόβλητα και την ανακύκλωση, δεν ήταν για να χαιρόμαστε. Αλλά όταν διαπιστώνεις, ότι μέσα σε όλο αυτό το χάος που ζούμε, υπάρχουν απλοί άνθρωποι, μορφωμένοι και αξιοπρεπείς, που περιμένουν ένα απλό σήμα, για να ξεδιπλώσουν τις γνώσεις τους και τις ικανότητές τους, δεν μπορεί παρά να νιώθεις, αισιοδοξία και σιγουριά.
-Στα συγκεκριμένα τώρα:
-Αγαπητοί μου σύντροφοι, φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι, η κατάσταση έχει ως εξής, στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο:
- Για τα απορρίματά του ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ενώ πρέπει να ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, πανέξυπνε κ. Βορίδη. Που δήθεν βάζεις το ζήτημα της οικονομικής ιδιοσυντήρησης των Νοσοκομείων, αλλά ξεχνάς να πεις ταυτοχρόνως, πως θα επιβιώσουν οι εντιμότατοι φίλοι της εξουσίας που υπηρετείς?
Γιατί τα Νοσοκομεία, ΜΠΟΡΟΥΝ να ιδιοσυντηρηθούν, αλλά μετά, που θα πάνε να κρυφτούνε οι φίλοι σας? 
-Το συγκεκριμένο Νοσοκομείο μπορεί να γλυτώσει ποσό 300.000 ευρώ το χρόνο, με μια απλή κίνηση. Θα την κάνετε κ. Βορίδη εσείς και η κυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ή θα σας κόψει την καλημέρα ο Μπόμπολας? 
-Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Πρέπει να συμπληρώσω την εικόνα.
-Θέλω όμως, να πω το εξής: Η χειρότερη συμβολή κάποιου ή κάποιας από όλους τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς συμβούλους, είναι να δώσουμε το λάθος σήμα: "έλα μωρέ τι μπορούμε να κάνουμε, δεν βλέπεις τι γίνεται με τον κόσμο? ο καθένας το συμφεροντάκι του".
-Αυτή την άποψη την κατατάσσω στα θέματα της εσχάτης προδοσίας. Και ξέρετε γιατί? Γιατί σήμερα, τρεις φορές άκουσα τη φράση:
-"Αφού είσαστε εδώ (η νέα διοίκηση), σημαίνει ότι κάτι θα γίνει. Γιατί δεν έχει έρθει ποτέ κανείς". 

1 σχόλιο :

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή