διαφημιση1

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Καλημέρα σας.
υποσχέθηκα ένα ημερολόγιο για τη δουλειά μας στην Περιφέρεια Αττικής.
-1/9 η αριστερά με τους συμμάχους της στην Περιφέρεια Αττικής. 

Δεν με ενόχλησε κανείς. Σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Ετσι, γύρω στις 11πμ, πήγα στην έδρα της Περιφέρειας. Όλα ήταν στη θέση τους. 
-Ζήτησα από το πρωτόκολλο του γραφείου του περιφερειάρχη στοιχεία για τους διαγωνισμούς των 4 εργοστασίων επεξεργασίας σύμμεικτων σκουπιδιών, που η διαδικασία έχει σταματήσει, αλλά όχι και το πολύ έντονο ενδιαφέρον μεγαλοεπιχειρηματιών και ξένων οίκων συγκεκριμένης τεχνολογίας. Οι 3 υπάλ/λοι του  Πρωτοκόλλου Περιφερειάρχη ήταν ευγενέστατες και πολύ εξυπηρετικές.
-Στη συνέχεια ζήτησα από το Πρωτόκολλο της Οικονομικής Επιτροπής, στοιχεία για ένα διαγωνισμό για την καθαριότητα γραφείων που θα διεξαχθεί στις 15/9. Και σε αυτό το Πρωτόκολλο οι δύο υπάλ/λοι, ήταν ευγενέστατες και πολύ εξυπηρετικές.
-Στη συνέχεια πήγα στο χώρο που θα εξυπηρετείται η Δύναμη Ζωής, όπως και οι υπόλοιπες παρατάξεις. Ρώτησα την κυρία που ήταν εκεί, πότε ο χώρος θα είναι διαθέσιμος και μου απάντησε ότι χρειάζονται περίπου μία εβδομάδα.  

-αυτά.

1 σχόλιο :

  1. Καλη επιτυχία στο δύσκολο, αλλά φιλολαϊκό και δημιουργικό έργο της περιφέρειας. Η αξιοπιστία της αριστεράς στο μικροσκόπιο. Απλές όχι επιτηδευμένες κινήσεις και δράσεις, χωρίς εγωισμούς, αλλά με ουσία, προς όφελος όλου του λαού ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας. Συνεργασίες με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το γνωστικό αντικείμενο Αυτά για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή